Vharmonika

Contact An Agent

Vharmonika predstavlja spletni računalniški program s katerim se lahko učite različne pesmi na harmoniko. Pesmi so prilagojene različnim modelom harmonik glede na število dodatnih tonov v četrti vrsti. Možno je tudi izbirati med osnovno in naprednejšo bas linijo, možnost prikaza besedila sinhrono z melodijo kakor pri karaokah, nastavite pa si lahko tudi tri različne poglede na harmoniko (pogled od zgoraj, od spredaj in zrcalni pogled). Predvajate si lahko samo določen del pesmi, nastavljate glasnost in hitrost posnetka ali prikaz gumbov. Za učenje preko spletnega računalniškega programa Vharmonika je trenutno na voljo nekaj čez 150 pesmi, ki so prilagojene na do 15 različnih modelov tri vrstnih harmonik in 15 pesmi, ki so prilagojene za igranje do 32 različnih 4-vrstnih harmonik (to so pesmi, ki jih poznajo na Nemško govorečem trgu).

vharmonika

 

Na splet bodo prihajale redno nove pesmi, ki se jih boste po želji lahko učili z računalniškim programom Vharmonika. Vsak obiskovalec spletne strani www.vharmonika.com lahko spletno aplikacijo brezplačno preizkusi na štirih različnih pesmi, ki so jih pripravili za vas. Za preizkus le teh ni potrebna niti registracija. Na festivalu harmonike si boste lahko predstavitev pogledali v živo zato vabljeni na festival harmonike V deželi harmonike 2014 v dneh 8.,9., in 10. avgust 2014.

Če želite tudi vi svoje delo in izdelke predstavljati na festivalu harmonike se prijavite ali nas pokličite. Poglejte si tudi bogat program v katerm ne bo manjkalo prav ničesar in si bo vsak lahko našel nekaj odličnega zase. Vabljeni torej, dapreživite tri dni v tradicionalnem objemu Slovenske glasbene kulture.