Totter midi vmesniki

Contact An Agent

Ekskluzivni sponzor 2013Mengeško podjetje Totter midi, ki ga vodi univerzitetni diplomirani inžiner elektronike g. Marjan Totter je v Sloveniji in tujini harmonikarjem s klavirsko, diatonično ali kromatično harmoniko poznano kot lasten žep. Naredite si pravo glasbeno doživetje z edinstveno patentiranimi Totter midi vmesniki, ki so plod njihove lastne vizije in dolgoletnega razvoja. Svoje izdelke predstavljajo tako doma kot v tujini, za le te pa so prejeli že vrsto mednarodnih nagrad za inovativnost in kvaliteto izdelkov. Totter midi vmesniki se vgrajujejo v različne tipe in modele vseh vrst harmonik. Od več različnih modelov Totter midi vmesnikov pa je revolucijo sprožil Totter midi kvintet. En sam glasbenik lahko s pomočjo tega modela igra kvintetovsko glasbo kakršno so izvajali znameniti Avseniki. In kaj pravzaprav je Totter midi vmesnik? Je specializiran zelo majhen in lahek računalnik, ki ga vgradijo v vašo harmoniko. S pomočjo tipal oziroma senzorjev črpa vse podatke ter jih obdelane pošilja naprej do naprav, ki poznajo standard Midi. To so razni moduli, sekvencerji, aranžerji ali električne klaviature, ki služijo za izvor zvoka. Polepšajte si torej igranje na harmoniko s Totter midi vmesniki.

Totter midi vmesniki

Če ste ljubitelj ali profesionalec ni pomembno. Totter midi vmesniki so primerni za vse in vsakogar, glasbeno doživetje za vas in poslušalce pa bo pravo novo doživetje. Totter midi vmesnike boste lahko preizkusili tudi na festivalu harmonike 9., in 10. avgusta 2014 ter se pogovorili o vseh izjemnih stvareh, ki jih pripravljajo v podjetju Totter midi.
TOTTER_MIDI

Na festivalu tudi Fantje s Praprotna, Čuki, Okrogli muzikanti, skupina Ma3nas, ansambel Pogled, Kok Band, Frajerji, Maestro For Te, Vaški veseljaki, Mladi Belokranjci in mnogi mnogi drugi. Vabljeni drugi vikend v mesecu avgustu na tretji festival harmonike 2014.