PRIJAVNICE

Pozdravljeni!
Tukaj so vam na voljo prijavnice ob festivalu 2014.  Prijetno izkušnjo in odlično zabavo vam želimo! Se vidimo na festivalu 8.,9., in 10. avgusta 2014 v Prilozju v Beli krajini.

Prenesi željeno prijavnico:
(Pri prenosu je včasih potrebno malce počakati)

1.) PRIJAVNICA-HARMONIKARSKA DRUŽABNA OLIMPIJADA

Na harmonikarski družabni Olimpijadi lahko sodeluje vsak glasbenik/ca, skupina ali ansambel, ki goji ljubezen do harmonikarskega inštrumenta in tovrstne glasbe. Namenjena je druženju, zabavi, predstavitvi ali posameznika/ce ali skupine/ansambla, izmenjavi mnenj, izkušnjam in podobnim značilnostim. Vabljeni na 1. Harmonikarsko družabno Olimpijado. Vsi sodelujoči prejmejo promocijo v sklopu festivala, bon za hrano, pijačo in tri dnevno vstopnico.

2.) PRIJAVNICA-GLASBENI SEJEM/SEJEM OBRTI

Ob festivalu se bo letos odvijal glasbeni sejem na katerem se bodo lahko predstavljali domači in tuji izdelovalci ali prodajalci glasbil. Proizvajalci in prodajalci glasbil si na glasbenem sejmu festivala lahko ustvarijo imenitno promocijo, predstavljajo različne glasbene artikle, jih prodajajo ter se približajo svojim rednim in potencialnim strankam s posebnim pristopom, ki ga bo nudil glasbeni sejem. Vabljeni na Glasbeni sejem!

3.) PRIJAVNICA-PRVENSTVO MELODYADA  (Prijave so se iztekle)

Melodyada je harmonikarsko prestižno prvenstvo in izborno kvalifikacijsko prvenstvo za Mondial Harmonikarska Olimpijada, ki se bo odvijalo tudi v tujini. Gre za nadaljše, najtežje in najprestižnejše harmonikarsko prvenstvo.

V kolikor imate kakršna koli vprašanja nas lahko brez zadržkov povprašate. Srečno!

 

Captcha:
5 + 14 =