Oldtimerji

Contact An Agent

Oldtimerji kluba Oldtimer Bela krajina se vam na Festivalu harmonike predstavljajo v soboto med 15.00 in 19.00 uro. Vabljeni na ogled čudovitih starejših modelov avtomobilov in motorjev. Oldtimer klub Bela krajina, ki je nastal kot posledica druženja nekaj navdušencev, ki so hoteli svojo kulturno dediščino ohraniti ter se med seboj srečevati. Sami začetki kluba segajo v leto 1995, ustanovljen pa je bil po ustanovni skupščini 13. junija 1997. Da je bila to odlična ideja je videti šele danes, ko je klub iz nekaj članov prerasel v enega večjih v naši Sloveniji. Oldtimer klub Bela krajina pokriva področje skoraj celotne jugovzhodne regije.V klub se včlanjuje vse več mladih, ki bodo nadaljevali delo kluba ter tako še širili njegovo poslanstvo.

Oldtimerji

 Oldtimerji in predstavniki Oldtimer kluba Bela krajina bo z vami torej v Prilozju na soboto 09.08. med 15.00 in 19.00 uro. Vabljeni na ogled starejših avtomobilov in motorjev.

Oldtimer starodobnik

 

Oldtimer klub Bela krajina je nastal kot posledica nekajletnega druženja nekaj navdušencev, ki so hoteli svojo kulturno dediščino ohraniti in se hkrati srečevati s somišljeniki. Zametki kluba segajo v leto 1995, ustanovna skupščina pa je bila 13. junija 1997. Na njej so bili prisotni: Alojz Malenšek, Branko Križan, Leopold Bahor, Branko Jurejevčič, Martin Pezdirc, Stanislav Pezdirc, Vekoslav Čarman, Ivo Kambič, Jaka Stariha, Vili Ovniček, Erik Doltar in Anton Brinc. Vsako leto prvo sobote v juliju tradicionalno organizirajo srečanje starodobnikov iz vse Slovenije, na njem pa je vse več gostov tudi iz sosednje Hrvaške.Predsednik kluba Oldtimerjev Bela krajina je danes Janez Lozar.

Starodobnik oldtimer motor

Na Festivalu harmonike, V deželi harmonike tudi nekaj starodobnih motorjev. Povejte naprej tudi svojim prijateljem in lepo vabljeni!