NASTANITEV

Obisk festivala V deželi harmonike lahko izkoristite tudi za nekaj oddiha in se prepustite razvajanju, ki vam ga nudi ta mala jugovzhodna pokrajina Slovenije, Bela krajina. Ponudniki nastanitev vas bodo z veseljem in odprtih rok sprejeli in vas tudi seznanili s podrobnostmi okolja kjer se boste prav gotovo odlično počutili. Neizmerno poletno zabavo pa vam bo prav gotovo nudila tudi naša lepotica reka Kolpa.

HOTEL BELA KRAJINA
se nahaja v starem mestnem jedru mesta Metlika. Hotel neprekinjeno deluje že od leta 1963 ter že 50 let pooseblja tradicionalno belokranjsko gostoljubnost. Leta 2008 je bil hotel v celoti prenovljen, gostom pa nudi 26 sodobno opremljenih klimatiziranih sob ter odlično restavracijo s pestrim izborom hišnih specialitet, tradicionalnih jedi in odličnih lokalnih vin.

KAMP PODZEMELJ
ima približno 70 urejenih kampirnih mest in 3 mobilne klimatizirane hišice, ki nudijo udobje štirim odraslim in dvema otrokoma. Vsaka ima opremljeno  kuhinjo z jedilnim kotom katerega lahko preuredimo v pomožno ležišče, 2 spalnici in kopalnico s tušem in wc-jem. V kampu Podzemelj je tudi prijetna restavracija, kjer se lahko dogovorite za obroke hrane. Kopališče je urejeno, primerno za starejše, mlajše in najmlajše. Na razpolago je urejeno otroško igrišče, igrišče za odbojko na mivki, košarko, mini golf, badminton, mali nogomet in namizni tenis. Možnost izposoje rafta ali kanuja za kajakaštvo ali čolnarjenje.

Kamp Podzemelj ob Kolpi
Škrilje 11, 8332 Gradac –Tel: +386 (0)40 327 492
E-naslov: kamp.podzemelj@gtm-metlika.si
www.kamp-podzemelj.si
_________________________________________________________________________________________________________________

EKOLOŠKA KMETIJA TRDIČ Z NASTANITVIJO
Ekološka kmetija Trdič leži na JV dežele Slovenske, kjer si Belokranjski kmetje že dolga leta režejo svoj kruh domači.

EKOLOŠKA KMETIJA TRDIČ
Krasinec 9a, 8332 Gradac
Tel: +386(0)7  30 69 229
Mob: +386(0)41-385-439