Harmonike Rutar

Contact An Agent

V deželi harmonike na glasbenem sejmu bodo na voljo na ogled in preizkus harmonike Rutar. Harmonike Rutar so vrhunske kvalitete, izdelane ročno in po željah naročnika. Harmonike Rutar so tudi ročno rezbarjene in različnih poslikav. Harmonike Rutar z dolgoletno tradicijo v Slovenskem in širšem prostoru veljajo za zelo priznane harmonike. Na njih igra veliko Slovenskih in tujih glasbenih skupin, kakor tudi posameznikov solistov, tekmovalcev z diatonično harmoniko in veliko veliko ljubiteljev. Vabljeni torej na festival harmonike, kjer se bodo  predstavljali najboljši izdelovalci diatoničnih harmonik.

V kolikor želite predstavljati harmonike tudi vi, vabljeni da razstavljate in približate ljudem svoje izdelke na glasbenem sejmu V deželi harmonike saj je festival namenjen harmonikam in glasbi z njo. Ob festivalu ustvarjamo odlične pogoje za predstavitev različnih glasbenih inštrumentov in opreme ter odlične pogoje za predstavitev izdelkov domače umetniške obrti. Vsak razstavljalec bo imel lepo priložnost za predstavitev in promocijo svojih izdelkov. Prijavnico in vse ostale informacije lahko najdete TUKAJ. Razstavljanje harmonik na glasbenem sejmu V deželi harmonike bo doprinesel k vaši dodatni prepoznavnosti, konkurenčnosti, svoje glasbene in druge artikle pa boste tako tudi pobližje predstavili svojim stalnim in potencialnim strankam.

Vse informacije na strani Glasbeni sejem ali nam pišite na administracija.melodiart@siol.net

Harmonike Rutar

Harmonike Rutar

 

Vabljeni tudi vi, da predstavljate svoje glasbene inštrumente na festivalu harmonike. Predstavljate lahko različne glasbene inštrumente, opremo, narodne noše, izdelke iz lesa, tekstila in tako naprej. Festival harmonike 8.,9., in 10 avgusta 2014.

LOGO_GLASBENI_SEJEM