GLASBENO OBRTNI SEJEM

GLASBENO OBRTNI SEJEM
Harmonikarska olimpijada bo gostila velik glasbeno obrtni sejem, na katerem se lahko predstavijo domači in tuji razstavljalci. Vsak posameznik si lahko izbira kaj in koliko različnih izdelkov bo predstavljal oziroma razstavljal. Na glasbeno obrtnem sejmu se lahko razstavljalci predstavljajo tudi brezplačno. Sejem omogoča predstavitve vseh umetniških stvaritev iz najrazličnejših materialov, lahko pa se predstavijo tudi podjetniške inovacije, naravni izdelki, spominki in drugi izdelki. Ravno tako se lahko predstavljajo najrazličnejši izdelovalci glasbil, glasbene opreme, oblek in drugih izdelkov. Veseli bomo vašega sodelovanja, lepo vabljeni. Prosimo, da si podrobno preberete pogoje in možnosti razstavljanja na Harmonikarski olimpijadi 2016.

STATUS:
1.) BREZPLAČNO (Razstavljalci, ki sodelujejo brezplačno svojih izdelkov na Harmonikarski olimpijadi ne smejo prodajati, temveč predstavljati. Stojišče določi organizator, stojišče pa si razstavljalec ureja sam. Stojnica ali miza je lahko največ dolga 3 metre in široka 1,5 metra. Razstavljalec mora biti s svojimi izdelki prisoten najmanj 2 dni od 9.00 do 17.00 ure. Ureditev električne napeljave in ali luči na stojišču je 10€ na dan. Razstavljalec mora po svojem odhodu urediti in pospraviti prostor).

2.) 100€ Z UREDITVIJO STOJNICE IN ELEKTRIČNE ENERGIJE (Cena velja za eden ali dva dneva, prostor pa uredi organizator. Razstavljalec mora po svojem odhodu urediti in pospraviti prostor).

3.) 150€ Z UREDITVIJO STOJNICE, ELEKTRIČNE ENERGIJE IN VODE (Cena velja za eden ali dva dneva, prostor uredi organizator. Razstavljalec mora po svojem odhodu urediti in pospraviti prostor).

4.) GLEDE NA VELIKOST PROSTORA (Večji razstavljalci si lahko zakupijo večji prostor v kolikor ga potrebujejo. Za točen izračun navedite vse svoje želje ter velikost prostora in pošljite zahtevo za ponudbo na info@melodiart.si

5.) RAZSTAVLJALEC-SPONZOR (V kolikor je razstavljalec sponzor Harmonikarske olimpijade z minimalnim zneskom sponzorstva, ki znaša 250€ finančnih sredstev svoje izdelke predstavlja ali trži brezplačno v statusu 1 in 2. Za status 3 znaša doplačilo 50€, za status 4 pa se poda ponudba posebej na podlagi želja razstavljalca).


POGOJI RAZSTAVLJANJA:

-RAZSTAVLJALEC SE PRIJAVI S PRIJAVNICO ZA GLASBENO OBRTNI SEJEM DO 03.07.2016
(Po danem datumu prijava ne bo mogoča zaradi ureditve vse potrebne dokumentacije)
-ORGANIZATOR NE ODGOVARJA IN NE VRAČA SREDSTEV V PRIMERU SLABEGA VREMENA, ODPOVEDI RAZSTAVLJALCA ZARADI OSEBNIH RAZLOGOV ALI V KATEREM DRUGEM PRIMERU NA KATEREGA ORGANIZATOR NIMA VPLIVA. RAZSTAVLJALEC V PRIMERU NESPOŠTOVANJA IN KRŠENJA ZAKONOV POPLAČA VSE NASTALE STROŠKE V KOLIKOR BI ZARADI TEGA NASTALI ORGANIZATORJU.
-RAZSTAVLJALEC MORA PORAVNATI RAČUN IN SVOJE OBVEZNOSTI DO 03.07.2016
-RAZSTAVLJALEC SVOJE IZDELKE NUDI V OGLED ALI PRODAJO V SOBOTO IN NEDELJO
-VSAK RAZSTAVLJALEC PREJME AKREDITACIJO ZA 1 OSEBO, VSAKA NADALJNJA AKREDITACIJA STANE 10€.
-VSAK RAZSTAVLJALEC PREJME ZAHVALNO PRIZNANJE ZA SOUSTVARJANJE HARMONIKARSKE OLIMPIJADE V SPOMIN.

DOBRODOŠLI NA GLASBENO OBRTNEM SEJMU HARMONIKARSKE OLIMPIJADE