Glasbena šola Lipičnik

Contact An Agent

Glasbena šola Lipičnik se vam bo predstavila v sklopu letošnjega Festivala harmonike. V različnih sestavah in z različnimi inštrumenti se bodo učenci predstavili v soboto ob 18.00 uri. Glasbeno šolo Lipičnik vodi glasbenik, glasbeni producent, multi-inštrumentalist in avtor mnogih uspešnic Jani Lipičnik, ki je odraščal v Zagorju ob Savi, kjer je na tamkajšnji glasbeni šoli leta 1975 tudi začel svojo glasbeno pot. Danes ima za seboj preko 2500 glasbenih nastopov v različnih pop, rock, narodnozabavnih in etno zasedbah ter je bil nagrajen na velikih glasbenih festivalih. Glasbena šola Lipičnik deluje v Novem mestu, Grosuplju in v sodelovanju s šolo harmonike Melodiart, ki jo vodi svetovni harmonikarski prvak Martin Težak tudi v Metliki. Vabljeni v njihovo družbo.

Glasbena_sola_lipicnik_1

V glasbeno šolo Lipičnik za popularno glasbo se lahko vpišete tudi vi. Vse informacije dobite na spletni strani www.glasbena-sola-lipicnik.si. Šola prireja tudi poletne glasbene delavnice in nudi snemanje v snemalnem studiu.

sola_lipicnik_baner_1

Glasbena šola lipičnik danes vpisuje v petnajst različnih oddelkov, program pa je sestavljen tako, da zajema glasbo različnih zvrsti in stilov ter je prilagojen vsakemu posamezniku. Vpis v glasbeno šolo je mogoč skozi celo leto, vpiše pa se lahko vsak, ne glede na starost in njegovo glasbeno predznanje. Vabljeni v šolo Lipičnik.

______________________________________________________________________________________________
Ob festivalu tudi brezplačen Zabaviščni svet za otroke. V glasbenem kotičku vas bo spremljala Katja Lipičnik, vodja programa glasbene šole Lipičnik!

-Traja vse tri dni
-Igrala, napihljivi gradovi, glasbeni kotiček
-Animatorka vse tri dni
-Učenje otroških pesmi na glasbilih s pomočjo glasbene učiteljice
-Izdelava harmonike iz kartona
-Nagradne igre s čokolado Gorenjka

NA VOLJO:
-Sladoled, sladkorna pena, kokice, baloni…

oTROSKI_ZABAVISCNI_SVET_1