V podjetju Baton d.o.o. se zavedajo, da vedno več slovenskih potrošnikov išče kakovostne, naravne izdelke, zato svojim kupcem ponujajo le najvišjo možno kakovost. Izdelki njihove zaščitene blagovne znamke MEDITERRA® so plod domačega razvoja. V izdelkih uporabljajo samo preverjene sestavine najvišje kakovosti, 100 % naravne, varne in, če je le mogoče, certificirano ekološke. V njihovem podjetju verjamejo v slogan JEM ZDRAVO-ŽIVIM ZDRAVO, zato uživajo naravne izdelke in uživajo življenje ! Aktivno podpirajo ekološko kmetovanje ter pomagajo skrbeti za naš čudoviti planet. V podjetju Baton d.o.o. vam ponujajo le najkakovostnejše izdelke o čemer se boste lahko prepričali drugi vikend v mesecu avgustu. Vabljeni na predstavitev izdelkov podjetja Baton d.o.o. 09., in 10., avgusta 2014 v Prilozje v Beli krajini.

Konopljino olje

Konopljino olje

RASTLINSKA HLADNO STISKANA JEDILNA OLJA MEDITERRA;
-KONOPLJINO BIO
-LANENO BIO
-ČRNE KUMINE BIO
-SEZAMOVO BIO
-OREHOVO BIO
-BUČNO BIO
-JEDRC MERELIČNIH KOŠČIC BIO
-MANDLJEVO BIO

IZDELKE IZ ARONIJE;
-SOK 100%
-SUHE JAGODE
-PRAH ARONIJA SPECIAL
-ARONIJA OBLITA S ČOKOLADO

IZDELKI DRUŽINE LYRAKIS S KRETE;
-OLIVNA OLJA EKSTRA DEVIŠKA
-OLIVNA OLJA Z ZAČIMBAMI
-OLIVE
-MEDITERANSKE ZAČIMBE IN MEŠANICE ZAČIMB

Obiščite festival ter se pogovorite s predstavniki podjetja Baton d.o.o. in se prepričajte v kakovost in odličnost njihovih izdelkov. Prilozje v Beli krajini se nahaja med Metliko in Črnomljem in je prav posebno mesto kjer se narava smehlja in daje energijo. Polno zelenja in naravnega okolja bo kot zanalašč pravi kraj za spoznavanje naravnih bio izdelkov podjetja Baton d.o.o.

 MEDITERA

 

Podjetje Baton d.o.o. je visoko kvalificirano podjetje na področju Bio olj ter ima pridobljene vse potrebne certifikate, ki izkazujejo njihovo kvaliteto. Obiščite jih na Festivalu harmonike kjer se bo odvijal glasbeno obrtni sejem, kjer se boste v vse lahko prepričali na lastne oči. Vabljeni drugi vikend v mesecu avgustu 2014, torej v dneh 8.,9., in 10 avgust. Podjetje Baton se predstavlja 9., in 10. avgusta.