Ansambel Priložnost

Contact An Agent

Štiričlanski ansambel Priložnost sestavljajo trije mladi fantje in dekle. Ansambel Priložnost oziroma njene člane združuje ljubezen in veselje do glasbe, zato se bodo z veseljem predstavili na Festivalu harmonike V deželi harmonike, ki se odvija drugi vikend v mesecu avgustu v Prilozju v Beli krajini. Samo ime ansambla govori, da so pripravljeni igrati ob najrazličnejših priložnostih, kjerkoli in kadarkoli. Ansambel Priložnost oziroma člani ansambla prihajajo iz osrčja Haloz. Sestavljajo ga Gregor Majhen na bas kitari in baritonu, Milan Cafuta na harmoniki, Mitja Vidovič na kitari in Larisa Majcen na vokalu. Poleg Larise prepevajo še vsi ostali trije fantje.

ansambel priložnost

Preigravajo narodnozabavno in zabavno glasbo, skratka glasbo za vse okuse in vse priložnosti. Ansambel Priložnost se vam bo na festivalu harmonike predstavil v soboto 09.08. ob 14.00 uri. Vabljeni torej v Prilozje v Belo krajino kjer se boste naužili vsega. Festival harmonike se letos odvija tretjič zapovrstjo, prvič pa je bil prirejen v Mirni Peči v poklon legendarnemu ljudskemu godcu Lojzetu Slaku.

ansambel priložnost

Festival harmonike v letošnjem letu pridobiva tudi razpoznavni znak, ki naglašuje, da je ta festival v Sloveniji torej V deželi harmonike namenjen resnično harmoniki in vse kar je povezano z njo. Ta znak pa seveda ni kar tako saj gre za Harmoniko Velikanko, največjo harmoniko, ki ste jo kdaj koli videli. Ne zamudite torej spektakla v deželi belih brez 8.,9., in 10 avgusta 2014. Kakšen program vse ponujamo na letošnjem festivalu si lahko podrobnejše ogledate TUKAJ. Vabljeni!

ansambel_priloznost_2

 

Feastival lahko podprete tudi z deljenjem prispevkov. Hvala vsem, ki nam tako pomagate!